Bericht versturen
aboutus

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: SIVGE
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 500million-600million
Opgericht Jaar: 1995
Export pct: 20% - 30%
Ongeveer ons
Inleiding

De Machinesco. van Hangzhousivge, Ltd (de Vroegere Installatie van de Techniekmachines van Hangzhou Saiqi) werd opgericht in 1995 in Hangzhou -- een mooi stadshoogtepunt van vitaliteit en creativiteit in China. SIVGE integreert wetenschappelijke onderzoek & ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse types van lucht het werkplatforms en draagt het best ertoe bij om menselijke lucht het werkvoorwaarde te verbeteren.

SIVGE duurt in technologische innovatie, met verscheidene de uitvindingsoctrooien van landen, en meer dan 30 gebruiksmodeloctrooien voort. Onze producten met hun eigen intellectuele-eigendomsrechten bereiken geavanceerde aard.

SIVGE voert volledig internationale geavanceerde beheerswijze uit. In 2001, zetten wij ISO9001-kwaliteitsborgingsysteem op. In 2006, vestigden wij Bedrijfsgeneeskundigen en Veiligheidsbeheerssysteem (OHSAS) 18001 en Milieubeheersysteem ISO14001.

In 2002, ging ons Lucht het Werkplatform van 6-18 meters de evaluatie van de Internationale Veiligheid van Ce over. In 2003, werden wij de eerste partij in het land om het Kwalificatiecertificaat voor de Luchtproductie van het Werkplatforms te verkrijgen. In 2007, bereikte een reeks van onze gemotoriseerde lucht het werkplatforms Internationaal de Veiligheidscertificaat van Ce. In 2010, bereikten 9 reeksen lucht het werkplatforms van Sivge Ce volgens de recentste EN280-norm.

Met „klant-Gecentreerd“ principe, heeft SIVGE opstelling een geïntegreerd de dienstsysteem van ontwerp, vervaardiging, verkoop en adviseur. Het verkoopnetwerk van SIVGE-platforms heeft over China, met inbegrip van het gebied van Hong Kong, het gebied van Macao en het gebied van Taiwan uitgespreid. Onze producten zijn verkocht aan meer dan 70 landen en gebieden in de wereld, met inbegrip van Europa, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Amerika en Oceanië.

Geschiedenis

1995 gaat Co. van de Techniekmachines van Hangzhou Saiqi, gevestigd Ltd, in het gebied van het opheffen van het werkplatform binnen.

 

1998 verbreedt het Eerste dubbele platform van het mast luchtwerk dat met succes wordt ontwikkeld om ladingscapaciteit te verbeteren, de toepassingsgebieden voor masttype lucht het werkplatforms. Bij hetzelfde jaar, ken het Chinese Nationale Belangrijkste Nieuwe product toe.

 

2000 wordt Sivge betrokken bij het uitgeven van lucht de industrienorm van het het werkplatform, zoals JG/T5100, JG/T5103 en JG/de vier-mast van T5104.The eerste platformreeks wijd gebruikt in de Chinese ruimtevaartindustrie.

 

2002 ontwikkelde Sivge een creatief multi-mast luchtplatform (het nationale zeer belangrijke nieuwe product van 2001). Aldus, masttype productdoorbraak het opheffen hoogtebeperkingen. Producten verkregen Ce-certificaten door DNV.

 

2004 blijft Sivge de nationale wetenschap van China winnen en technologieprojecten, en goedgekeurde provinciale high-tech ondernemingen. Verenigd aan van het Werkmachines van gebruiks „Hangzhou Sivge Luchtco. Ltd“

 

2006 onderzoekscentra en laboratoria van Sivge zijn voltooid en voltooid in gebruik. Neem aan de formulering van de nationale standaard luchtvoertuigen van GB9465 deel.

 

2008 Sivge-zelf-publiceert is de producten, met inbegrip van het sterproduct baanbrekend - vier mast gemotoriseerd platform. Met uitstekende stabiliteit en opmerkelijke prestaties, krijg het vertrouwen van vele gebruikers. Nieuw productreeks overgegaane TUV certificatie.

 

2010 veronderstelt Sivge twee „Elfde“ Chinese Nationale Wetenschap Van vijf jaar en de Technologie concentreerde zich bij het steunen van het project, en gevormd als industriële basis. Betrokken bij het ontwikkelen van vier Chinese nationale normen, zoals GB25849, GB/T27547, GB/T27548 en GB/T27549.

 

2012 wordt Sivge enige in de industriepas door de h-Wijze (SGS Volledig Kwaliteitsborgingcertificaat) internationale de veiligheidscertificatie van Ce.

 

2014 met BUS, ultrasone klank en laser pasten de technologie en een reeks van nieuwe technologie in hun producten, samen met hun eigen voordelen in de ontwikkeling van kunst, de nieuwe generatie van Sivge van producten toe die in stadia worden vrijgegeven. Het verblijf stemde voor Sivge-producten, zoals 27 meters, en de producten kwamen zoals aanpassings, high-precision, met hoge weerstand, reusachtig platform, het eenrichtings lopen, telescopische boom voor, die wapen mengen ......

 

2015 Sivge veranderde naam aan de Machinesco. van Hangzhou Sivge, Ltd, en Saiqi-aandelen die op de nieuwe raad in 27 Juli (833084.OC) worden vermeld

Dienst

De dienst is de uitbreiding van kwaliteit!

Met eminente kwaliteit en de loyale dienst om de meeste tevredenheid van klanten na te streven.

 

Sivge is een ISO9001: handhaaft het 2008 verklaarde bedrijf, de hoogste normen van de kwaliteitsindustrie door onze stringente Leveringsketen Beheer en Kwaliteitscontroleprocedures, dat gedetailleerde, gestandaardiseerde procedures voor het ontvangen en de inspectie van componenten zijn. Het Team van de Sivgekwaliteit is goed - leidde op om te verzekeren dat de klanten de hoogste kwaliteitsproducten tijdig ontvangen en dat alle gespecificeerde verpakking, etikettering en afleveringsvoorwaarden nauwkeurig met. zijn.

 

De SivgeKwaliteitsbewaking begint met het verwervingsproces, dat de tests van het leveranciersonderzoek, leveranciersclassificatie en de aan de gang zijnde classificaties van leveranciersprestaties omvat. Wij geloven dat „source“ aan kwaliteitscontrole essentieel is. De SivgeKwaliteitsbewaking bevat ook op tijd levering met klant-gespecificeerde instructies.

Pre-sale de Diensten:

  • 1. Om gebruikers te voorzien van pre-sales technische ondersteuning, en gebruikers te voorzien van een gepersonaliseerde selectie of ontwerpaanbevelingen die op de behoeften van de daadwerkelijke plaats worden gebaseerd.
  • 2. De gebruiker ontwikkelt zich gezamenlijk van toepassing geweest op eigen aan de industrie machines voor speciale doeleinden.

Verkoop van de diensten:

  • 1. Overeenkomstig orde of de gebruikersvereisten, coördinatie van kous of productiecyclus.
  • 2. Verstrek een gedetailleerd productieplanning of projrct een plan aan de gebruiker.

Andere Diensten:

  • De diensten voor productverbetering of het remanufacturing.
  • Om meer diensten over Lucht het Werkmachines en verwante industrieën, zoals ontwerp, sourcing, huur, enz. te verlenen.

De naverkoopdienst:

  • 1. Om de diensten van een levengoederen voor alle Sivge-materiaal te verlenen, omvatte materiaalonderhoud, vervangstukkenlevering, verstrekken handboeken en video, enz.
  • 2. Om verre de dienststeun telefonisch en netwerk vrij te verlenen.

 

Ons Team

Sivge bij handel toont:

 

CHINA HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

CHINA HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

CHINA HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

Contactgegevens