DE MACHINESco. VAN HANGZHOU SIVGE, LTD.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit aluminium werkplatform voor verkoop
Van goede kwaliteit aluminium werkplatform voor verkoop
Klantenoverzichten
„Zijn werkelijk een goede handige machine die keurig werkt. “ De machine gebruik ik in mijn wandelgalerij, zijn er drie vier mensen kwam en ziet het in verrichting ik ook het het machinegebruik en belang, kan zijn zij zal contacteren u verklaar of me voortaan, zal ik u laten het weten. -Technische manager van Gelukkige Wandelgalerij in Pakistan.

—— Ehtesham Hussain

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7
HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD
Bedrijf Gate Sivgepoort Het Bureau van de verkoopafdeling Workshop 1 D&R dienst 1 Meeting Room Sivgeproduct in de Ruimte die van China wordt gebruikt

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SIVGE
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 500million-600million
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 20% - 30%

De Machinesco. van Hangzhousivge, Ltd (de Vroegere Installatie van de Techniekmachines van Hangzhou Saiqi) werd opgericht in 1995 in Hangzhou -- een mooi stadshoogtepunt van vitaliteit en creativiteit in China. SIVGE integreert wetenschappelijke onderzoek & ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse types van lucht het werkplatforms en draagt het best ertoe bij om menselijke lucht het werkvoorwaarde te verbeteren.

SIVGE duurt in technologische innovatie, met verscheidene de uitvindingsoctrooien van landen, en meer dan 30 gebruiksmodeloctrooien voort. Onze producten met hun eigen intellectuele-eigendomsrechten bereiken geavanceerde aard.

SIVGE voert volledig internationale geavanceerde beheerswijze uit. In 2001, zetten wij ISO9001-kwaliteitsborgingsysteem op. In 2006, vestigden wij Bedrijfsgeneeskundigen en Veiligheidsbeheerssysteem (OHSAS) 18001 en Milieubeheersysteem ISO14001.

In 2002, ging ons Lucht het Werkplatform van 6-18 meters de evaluatie van de Internationale Veiligheid van Ce over. In 2003, werden wij de eerste partij in het land om het Kwalificatiecertificaat voor de Luchtproductie van het Werkplatforms te verkrijgen. In 2007, bereikte een reeks van onze gemotoriseerde lucht het werkplatforms Internationaal de Veiligheidscertificaat van Ce. In 2010, bereikten 9 reeksen lucht het werkplatforms van Sivge Ce volgens de recentste EN280-norm.

Met „klant-Gecentreerd“ principe, heeft SIVGE opstelling een geïntegreerd de dienstsysteem van ontwerp, vervaardiging, verkoop en adviseur. Het verkoopnetwerk van SIVGE-platforms heeft over China, met inbegrip van het gebied van Hong Kong, het gebied van Macao en het gebied van Taiwan uitgespreid. Onze producten zijn verkocht aan meer dan 70 landen en gebieden in de wereld, met inbegrip van Europa, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Amerika en Oceanië.

Contactgegevens
HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Cathy Lin

Tel.: 86-571-88043728

Fax: 86-571-88043715

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)