DE MACHINESco. VAN HANGZHOU SIVGE, LTD.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit aluminium werkplatform voor verkoop
Van goede kwaliteit aluminium werkplatform voor verkoop
Klantenoverzichten
„Zijn werkelijk een goede handige machine die keurig werkt. “ De machine gebruik ik in mijn wandelgalerij, zijn er drie vier mensen kwam en ziet het in verrichting ik ook het het machinegebruik en belang, kan zijn zij zal contacteren u verklaar of me voortaan, zal ik u laten het weten. -Technische manager van Gelukkige Wandelgalerij in Pakistan.

—— Ehtesham Hussain

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7
HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD
Bedrijf Gate Sivgepoort Het Bureau van de verkoopafdeling Workshop 1 D&R dienst 1 Meeting Room Sivgeproduct in de Ruimte die van China wordt gebruikt

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SIVGE
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 500million-600million
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 20% - 30%

De dienst is de uitbreiding van kwaliteit!

Met eminente kwaliteit en de loyale dienst om de meeste tevredenheid van klanten na te streven.

 

Sivge is een ISO9001: handhaaft het 2008 verklaarde bedrijf, de hoogste normen van de kwaliteitsindustrie door onze stringente Leveringsketen Beheer en Kwaliteitscontroleprocedures, dat gedetailleerde, gestandaardiseerde procedures voor het ontvangen en de inspectie van componenten zijn. Het Team van de Sivgekwaliteit is goed - leidde op om te verzekeren dat de klanten de hoogste kwaliteitsproducten tijdig ontvangen en dat alle gespecificeerde verpakking, etikettering en afleveringsvoorwaarden nauwkeurig met. zijn.

 

De SivgeKwaliteitsbewaking begint met het verwervingsproces, dat de tests van het leveranciersonderzoek, leveranciersclassificatie en de aan de gang zijnde classificaties van leveranciersprestaties omvat. Wij geloven dat „source“ aan kwaliteitscontrole essentieel is. De SivgeKwaliteitsbewaking bevat ook op tijd levering met klant-gespecificeerde instructies.

Pre-sale de Diensten:

  • 1. Om gebruikers te voorzien van pre-sales technische ondersteuning, en gebruikers te voorzien van een gepersonaliseerde selectie of ontwerpaanbevelingen die op de behoeften van de daadwerkelijke plaats worden gebaseerd.
  • 2. De gebruiker ontwikkelt zich gezamenlijk van toepassing geweest op eigen aan de industrie machines voor speciale doeleinden.

Verkoop van de diensten:

  • 1. Overeenkomstig orde of de gebruikersvereisten, coördinatie van kous of productiecyclus.
  • 2. Verstrek een gedetailleerd productieplanning of projrct een plan aan de gebruiker.

Andere Diensten:

  • De diensten voor productverbetering of het remanufacturing.
  • Om meer diensten over Lucht het Werkmachines en verwante industrieën, zoals ontwerp, sourcing, huur, enz. te verlenen.

De naverkoopdienst:

  • 1. Om de diensten van een levengoederen voor alle Sivge-materiaal te verlenen, omvatte materiaalonderhoud, vervangstukkenlevering, verstrekken handboeken en video, enz.
  • 2. Om verre de dienststeun telefonisch en netwerk vrij te verlenen.

 

Contactgegevens
HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Cathy Lin

Tel.: 86-571-88043728

Fax: 86-571-88043715

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)