DE MACHINESco. VAN HANGZHOU SIVGE, LTD.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit aluminium werkplatform voor verkoop
Van goede kwaliteit aluminium werkplatform voor verkoop
Klantenoverzichten
„Zijn werkelijk een goede handige machine die keurig werkt. “ De machine gebruik ik in mijn wandelgalerij, zijn er drie vier mensen kwam en ziet het in verrichting ik ook het het machinegebruik en belang, kan zijn zij zal contacteren u verklaar of me voortaan, zal ik u laten het weten. -Technische manager van Gelukkige Wandelgalerij in Pakistan.

—— Ehtesham Hussain

Ik ben online Chatten Nu

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7
HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD
Bedrijf Gate Sivgepoort Het Bureau van de verkoopafdeling Workshop 1 D&R dienst 1 Meeting Room Sivgeproduct in de Ruimte die van China wordt gebruikt

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SIVGE
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 500million-600million
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 20% - 30%

1995 gaat Co. van de Techniekmachines van Hangzhou Saiqi, gevestigd Ltd, in het gebied van het opheffen van het werkplatform binnen.

 

1998 verbreedt het Eerste dubbele platform van het mast luchtwerk dat met succes wordt ontwikkeld om ladingscapaciteit te verbeteren, de toepassingsgebieden voor masttype lucht het werkplatforms. Bij hetzelfde jaar, ken het Chinese Nationale Belangrijkste Nieuwe product toe.

 

2000 wordt Sivge betrokken bij het uitgeven van lucht de industrienorm van het het werkplatform, zoals JG/T5100, JG/T5103 en JG/de vier-mast van T5104.The eerste platformreeks wijd gebruikt in de Chinese ruimtevaartindustrie.

 

2002 ontwikkelde Sivge een creatief multi-mast luchtplatform (het nationale zeer belangrijke nieuwe product van 2001). Aldus, masttype productdoorbraak het opheffen hoogtebeperkingen. Producten verkregen Ce-certificaten door DNV.

 

2004 blijft Sivge de nationale wetenschap van China winnen en technologieprojecten, en goedgekeurde provinciale high-tech ondernemingen. Verenigd aan van het Werkmachines van gebruiks „Hangzhou Sivge Luchtco. Ltd“

 

2006 onderzoekscentra en laboratoria van Sivge zijn voltooid en voltooid in gebruik. Neem aan de formulering van de nationale standaard luchtvoertuigen van GB9465 deel.

 

2008 Sivge-zelf-publiceert is de producten, met inbegrip van het sterproduct baanbrekend - vier mast gemotoriseerd platform. Met uitstekende stabiliteit en opmerkelijke prestaties, krijg het vertrouwen van vele gebruikers. Nieuw productreeks overgegaane TUV certificatie.

 

2010 veronderstelt Sivge twee „Elfde“ Chinese Nationale Wetenschap Van vijf jaar en de Technologie concentreerde zich bij het steunen van het project, en gevormd als industriële basis. Betrokken bij het ontwikkelen van vier Chinese nationale normen, zoals GB25849, GB/T27547, GB/T27548 en GB/T27549.

 

2012 wordt Sivge enige in de industriepas door de h-Wijze (SGS Volledig Kwaliteitsborgingcertificaat) internationale de veiligheidscertificatie van Ce.

 

2014 met BUS, ultrasone klank en laser pasten de technologie en een reeks van nieuwe technologie in hun producten, samen met hun eigen voordelen in de ontwikkeling van kunst, de nieuwe generatie van Sivge van producten toe die in stadia worden vrijgegeven. Het verblijf stemde voor Sivge-producten, zoals 27 meters, en de producten kwamen zoals aanpassings, high-precision, met hoge weerstand, reusachtig platform, het eenrichtings lopen, telescopische boom voor, die wapen mengen ......

 

2015 Sivge veranderde naam aan de Machinesco. van Hangzhou Sivge, Ltd, en Saiqi-aandelen die op de nieuwe raad in 27 Juli (833084.OC) worden vermeld

Contactgegevens
HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Cathy Lin

Tel.: 86-571-88043728

Fax: 86-571-88043715

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)